Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J73i61ř80í 58R31o83d

11. 1. 2018 23:15

Ani já nemůžu pochopit, jak někdo může volit lháře, demagoga, člověka, který pustil k moci elitního komunistu a estébáka, který pomlouvá mrtvé a dělá blbce ze svých názorových oponentů. To doopravdy nikdy nepochopím.

2 0
možnosti
LJ

NEvim o zadnem politikovi, ktery se musel v mediich (myslim ze) 6x omluvit za zverejnenou lez. Nevim o zadnem jinem politikovi, ktery tolikrat zmenil nazor. Nevim o zadnem politikovi, ktery by se jezdil do Ciny ucit stabilizovat spolecnost. Dela to ze me elitare nebo spise ze Zemana neverohodnout osobu. Posudte sam.;-)

4 0
možnosti
FD

Taky se žádný politik neobklopil takovým lidským odpadem.

6 0
možnosti
JK

J41a33n 75K25a27m81l

10. 1. 2018 17:57

Mohu to vysvětlit úplně jednoduše: z modré obálky vyberu hlasovací lístek, na kterém je napsáno Ing. Miloš Zeman, tento lístek vložím do šedé obálky s razítkem a tuto obálku vhodím do urny. Takto může vysokoškolák volit Zemana.

8 2
možnosti
JS

Klidně bych to mohl vysvětlit ale musel bys znát rozdíl mezi časem a věčností pomohu Ti : kdybych měl tolik času abych Ti to vysvětlil tak by trvalo celou věčnost než bys to pochopil

2 0
možnosti
VB

Prosím ušetřete si obtížné vychvalování Zemana a hanění Unie, NATO, Havla, zastupitelské demokracie, medií, politiků s jiným názorem, zahraniční politiky, vojenských misí, zanechte citací ze sputniku, aeronetu, parlamentních listů......

Prostě napište, že chcete žít v ruském a čínském systému a basta. Vždyť o nic jiného vám nejde.

10 8
možnosti
JZ

Ušetřete si ty demagogie a prostě napište, že sice nemáte argumenty, ale přesto nám chcete svou pravdu natlačit za každou cenu.

6 5
možnosti
JK

J70i45r98i 75K54o44u23k57l

9. 1. 2018 14:31

Havel (jednoznacne spolupracovnik STB), Klaus (vybrany na studia komunistickou stranou), Zeman (podporovany Putinem, KGB a celou risi rudych trollu, ktere si pestuje na nasem uzemi byvale CCCP)...myslim, ze dodnes CR nemelo cisteho prezidenta. Zajimalo by mne jestli skutecne nekdo takovy existuje...hned bych ho volil:-P

0 10
možnosti
PS

P96e78t89r 42S94k65á51c53e33l

11. 1. 2018 21:39

Pan Hannig v ničem takovém nefiguroval.Vadí vám, že pan Petr Hannig je hudebník, skladatel a producent? Vždyť prezident Ronald Reagan byl profesí vrchní osvětlovač. Jako prezident si pěkně posvítil na nepořádky v USA, proto byl zvolen i na druhé období! Proč ne Petr Hannig se zdravým rozumem?

0 1
možnosti
SB

Už jsem to v téhle diskusi napsal:

Ještě pochopím lidi s ostře probruselskými názory, kteří Zemana volit nebudou. Sice ty názory jsou podle mého mínění velice nesprávné, ale oni to tak vidí.

Ale vůbec nechápu lidi, jako je pan Veverka, který píše, že všechny ty věci, které Zeman kritizuje, také vidí jako špatné, ale přesto Zemana nebude volit kvůli tomu či onomu.

Až jednou skutečně přijde veliká krize v důsledku masivní migrace, nikdo se nebude ptát, zda českého prezidenta přijal v roce 2017 nebo 2018 americký prezident, zda se český prezident vyjadřoval diplomaticky nebo méně uhlazeně.

V souvislosti s migrantskou krizí jde už v podstatě o samotnou existenci, ale někdo pořád bazíruje na uhlazenosti.

Jako kdyby měli před náročnou operací a místo trochu zemitějšího, ale skvělého chirurga dávali přednost uhlazenému a gentlemansky vystupujícímu začátečníkovi.

Jak píší: Ještě pochopím lidi totálně opačných názorů, ale nepochopím lidi, kteří problémy vidí správně, ale přesto dávají přednost mlátičům prázdné slámy před nazýváním věcí pravými jmény.

Aby si takoví lidé za patnáct let nervali vlasy, jak v tom roce 2018 byli naivní!

8 9
možnosti
BV

>>Ale vůbec nechápu lidi, jako je pan Veverka, který píše, že všechny ty věci, které Zeman kritizuje, také vidí jako špatné...<<

KDE jsem něco takového napsal? Asi jste si mě s někým spletl, "milý" pane.

1 0
možnosti

Volit Zemana kvůli jeho postoji k EU může jen trotl. Prezident se nevolí ani tak kvůli postojům, které nejsou nijak zvlášť podstatné, jako spíše k reprezentaci země. Prezident totiž má přejímat většinové postoje společnosti a těmi zemi navenek prezentovat.

4 5
možnosti
SB

Takž Chamberlain byl podle Vás lepší než Churchill.

Většinový názor ve Velké Británii byl na jeho straně, rozhodně byl kultivovanější, na rozdíl od Churchilla nepil.

Vašim požadavkům v roce 1938 rozhodně vyhovoval více Chamberlain než Churchill.

Pěkně děkuji!

7 2
možnosti
BV

>>Zemanovi nebylo nic platné, že vyvěsil, na rozdíl od Klause na hradě evropskou vlajku. Nebyl dostatečně proamerický a ušlechtilý pro voliče Schwarzenberga, takže ho otrenkovali a dehonestovali, kde to jen šlo.<<

Ne, velice se mýlíte, pane Řeháku. Když Zeman v druhém kole porazil pana Schwarzenberga, řekl jsem si "OK, co se dá dělat, vyhrál tedy Zeman, dám mu šanci" - a kdyby se následně Zeman nezačal chovat opravdu velice ... jak jen to slušně nazvat... nepřijatelně, nikdo by ho neměl potřebu "otrenkovávat a dehonestovat". To on svou šanci propásnul, to on proti sobě poštval velkou většinu té inteligentnější poloviny populace. A že vy, pane Řeháku, jste v té inteligentnější polovině naprosto mizivou menšinou, je pouze váš problém - a je zřejmě zcela jedno, co vás k tomu vede.

Takže když to shrnu: Zeman od všech slušných lidí dostal šanci a propásl ji. A domnívám se, že velice podobně jako já, to tehdy viděla i podstatná většina ostatních voličů pana Schwarzenberga - proto psát dnes o tom, jak ti "zlí" Zemana "nespravedlivě" dehonestovali, je opravdu velice... jak jen to slušně nazvat... zvláštní... A nevypovídá to vůbec o lidech, kteří o Zemanovi ztratili veškeré iluze, ale hlavně o vás, pane Řeháku.

10 5
možnosti
JP

Pan Řehák není naprosto mizivou menšinou. Je víc lidí, kteří myslí vlastní hlavou. Nedávno jsem slyšel o obdivu Portugalské velvyslankyně k uvážlivému myšlení našich občanů, kteří se nenechají tak snadno ovládat cizími médii.

3 3
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe