Diskuse

Darwin

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Člověk má v sobě genetiku přírody, která zahrnuje mnoho zpětně vazebných korekcí, umožňující miliardy let trvající vývoj všeho živého. I v tomto dlouhém čase byly období, ve kterém současná evoluční forma ovládla celou planetu a svým životním cyklem změnila zásadním způsobem podmínky života na Zemi pro všechny ostatní druhy. Např. bakterie produkující kyslík.

Nevidím reálně možnost, aby si lidé uvědomili a skutečně přijali přírodní zákony výběru za vlastní. Návrat do ráje není možný po konzumaci plodů poznání. Momentálně doufám v možnost opatrné kritiky humanity vedoucí k degeneraci lidí jako druhu a lidské přeměny světa v nehostinnou poušť.

0 0
možnosti
JT

J26i35r85i 57T32i74c33h35y

5. 1. 2018 17:46

"Levicacky fasizmus" uz tvrde radi v Kanade a mnohych "zapadnich" zemi Evropy, USA se jeste brani, do Ceska jeste plne nepronikl, ale obavam se, ze nakonec pod vedenim EU podlehneme.

0 0
možnosti

Ještě doplňuji, že Ňuňák byl utracen s podezřením na rakovinu plic a ukázalo se po pitvě, že ony nádory byly zapouzdřené tasemnice.

0 0
možnosti
Foto

R^jste si jist s úmysly těch žen pronásledujících ve vašich snech muže lesem?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe