Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5. 3. 2014 6:41

Kdybyste cetl pred 89 neco jineho nez Rude Pravo tak byste vedel vic.

0 0
možnosti
TH

Urazet umite. Je to trapne.

0 0
možnosti

Pokud jsem něčím urazil vás, tak sorry. Proti Havlovi mám z novodobých prezidentů nejméně výhrad. Ty charakteristiky byly z toho pamfletu a dobového tisku.  Takto ho vnímali ti co ho neznali.

0 1
možnosti
Foto

Nemáte se nechat manipulovat.

Neztrácejte čas psaním a studujte obranu proti médiím.

Pak nebudete tak depresivní.

5 0
možnosti
BM

Co co to je??? To je ale skutečně jako z "Ruďasa". I obraty (předválečné a válečné buržoazie, mrzský peníz, socialistické vymoženosti, imperiální mocnosti...) Člověče, Vy jste si pustil projev Jiřiny Švorcové!!!

5 0
možnosti

Odhalil jste mně. Jiřinka byla moje oblíbená soudružka. Myslím že nám pro tuto dobu chybí výstižné termíny, tak jsem si je od nich vypůjčil.

0 0
možnosti
MW

Zkuste mluvit jenom za sebe namísto mykání a všechno hned bude jinak.

7 0
možnosti

Tím že vás vynechám se tomu nevyhnete.

0 0
možnosti
Foto

Vždyť Vy neumíte Česky: „Už delší dobu mně netrápí tahanice o Sýrii, ani Krymu a jiných neuralgických bodech světa.“ Jak chcete něco komentovat, když se neumíte vyjádřit?

Blábol.

5 0
možnosti
JK

Snad se nemusím dívat do slovníku jazyka našeho abych zjistil, že to s tím velkým Č taky přeháníte. A dokázal byste místo toho konkretizovat a zdůvodnit proč to je blábol?

2 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe