Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Erdan

3. 1. 2011 17:32
Příspěvky do blogu můžou mít různé důvody

Třeba, že už není o čem psát, nebo že nám připadá osobní život jedinečný. Na paměti je sice ještě brzo, ale pokud bych neměl před očima tu obavu ze ztráty paměti, tak bych si to nechal pro sebe. viz http://danielrehak.blog.idnes.cz/c/42433/Vzpominky-pro-budoucnost.html  Vzpomínání ve formě odhalování určitě hraničí se sebeláskou, ale "Kdo nemá rád sebe nemá rád druhé :)"  Jde mi z osobních důvodů spíš o moment, proces nebo okamžik, kdy se v člověku probudí vědomí sama sebe. To mně dnes zajímá nejvíc.

0 0
možnosti

Dispute

3. 1. 2011 16:58
.. zajímavé malinko narcistní vzpomínání - ve stáří to tak

bývá pane bývalý asistente, že se vybavují informance z raného dětství8-o Reminiscence jako neurologický jev;-) Hotel Vladimir je odporně zašlý. Socha ukazuje vyčítavě kyticí směrem k chemičce - Ty květiny mi zničila.Rv

0 0
možnosti

Vinca Ll

3. 1. 2011 14:31
..hezké malinko nostalgické -krásné

:-) Znám ta místa a za vše děkuji R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe