Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

29. 12. 2010 13:14
no super a gratuluju

Což podporuje mou teorii, že všeobecný přehled nezískáváme tím co se musíme našprtat na střední škole ve všech předmětech, ale že ho získáváme celý život, svými zkušenostmi, tím co sledujeme, co je nám prezentováno, v médiích, knížkách, i v té bedně a v reklamách.

Neboli - na stejnou otázku by málokdo dokázal správně odpovědět, tedy vzpomenout si na definici kterou se musel našprtat na střední škole. Ale jestli bylo něco podobného na nějaké reklamě (přiznávám se že zrovna s tuhle jsem neviděl anžto reklamy letí rovnou do koše), tak se tu většině lidí rychle vybaví....

Pak se samozřejmě může stát že vnímavé dítě co sedí od mala u televize už má onen "všeobecný přehled" dávno v sobě a trapné šprtání nezáživných, nevysvětlujících fakt ve škole právem považuje za blbost...

0 0
možnosti

karin22

29. 12. 2010 12:06
supeer :-D

R^;-D

0 0
možnosti
BR

Stobka

29. 12. 2010 12:04
No to by se psycholog podělal smíchy,

kdyby věděl, z čeho to kluk pochytil.

0 0
možnosti
JM

jarmach62

29. 12. 2010 11:09
Pěkný

Klučík mé kamarádky byl na tříleté prohlídce, kde se zjišťovala kromě zdravotního stavu i sociální zdatnost a celkově vývin dítěte. Doktorka před něj položila kartičku s fotkou osobního auta a zeptala se, co to je. Klučina koukal, koukal... a neřekl ani ň. Doktorka pozdvihla obočí a sdělila mamince, že je to divné, když tříletý kluk neví, že auto je auto... Venku před ordinací se klučík plácl do čela a radostně vykřikl: "Už vím, mamí, to byl Peugeot!":-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe