Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

multikulturista

11. 5. 2008 15:51
Pane Rehak

mate moji karmu, nebot vas clanek hodnotim jako pozitivni pristup k teto tak slozite problematice. Ocenuji lidi jako vy, kteri jdou proti vetsinovemu proudu  postoje "Nejsem rasista, ale Cikany nesnasim !" (v nejlepsim pripade) a vulgarnimu rasismu (ti ostatni, bohuzel vsudypritomni v anonymnich diskusich na serveru iDnes).

0 0
možnosti
N

Nekorektní

9. 5. 2008 22:30
jedny zákony pro všechny

Návod je  jednoduchý:  zákony platí pro   všechny stejně! Netřeba  vymýšlet nic  navíc. Hlavně  ne zvýhodňování imigrantů. Jestliže  se někdo neumí sám ( poctivě) uchytit tak musí  zpět domů.

Pokud  jde  o  migraci Cikánů do  Kanady nebo jinam, tak v tom nevidím problém. Kočovníci  kočují  za lepším. Co na tom?   Určitě jsou bohatší  země než  ČR.

0 0
možnosti
ZZP

Zabiják z Prahy

9. 5. 2008 21:16
Můj dopis redakci www.Romea.cz

Dobrý den,rád bych vás upozornil na novýweb:http://www.chceteje.cz/index2.html

Web se zabývá nebezpečím, které představuje pro naši společnost(i pro vás) imigrace asociálů ze všech koutů světa. Myslím, že máme dost svých problémů s asociálními cikány, takže byste o tom mohli napsat ve vlasním zájmu článek. Tedy asi takto: Existuje hromádka prostředků, řekněme třeba 100 kč(které vydělají převážně bílí spořádaní občané).

Z této hromádky se podporuje např. vaše sdružení a desetitisíce cikánských parazitů, pokud máte alespoň IQ 70(viz. studie pana Bakaláře), tak snad do 14 dní až tří týdnů pochopíte, že pokud sem přijmeme další parazity z Afriky a Asie, zbyde o to míň na vás a další  cikánské parazity.

Takže ve vlastním zájmu doporučuji napsat článek zabraňující imigraci dalších parazitů vašeho typu.

S pozdravem Ing. Michal Hrubý

0 0
možnosti
S

sphagnum

9. 5. 2008 21:31
Re: Můj dopis redakci www.Romea.cz

Je asociál opak sociála?

0 0
možnosti
Z

Zel1

9. 5. 2008 20:44
Titulek z dnešní MF DNES-Jižní Morava:

Miliony na domy v ghetech. Brno a Břeclav chtějí získat peníze, za které by mohly opravit zničené domy v romských čtvrtích. -v Bruselu čeká balík 193 milionů eur na opravu problémových obytných zón. -obě města totiž trápí početná romská komunita, která bydlení úplně devastuje-  (konec citátů z novin)

Věřte mi, že se mě těžce takovéto články čtou. Hlavně proto, že jsem si  bydlení pro svoji  rodinu v mládí před čtvrtstoletím sám postavil, a taky jsme ho sami ve splátkách zaplatili. A samozřejmě že se o dům pečlivě staráme dodnes.

Slušní lidé mají právo žít vedle slušných lidí a prasata pouze v chlívech.  Kašlu na nějaké kočovné kořeny před šesti sty léty. Nepřizpůsobiví občané jakékoliv národnosti nemají právo odčerpávat peníze na drahé opravy bytového fondu a následně ho zase vesele devastovat. Tím samozřejmě myslím i "gádže". Ne jenom Romy.

0 0
možnosti
ZZP

Zabiják z Prahy

9. 5. 2008 20:49
Re: Titulek z dnešní MF DNES-Jižní Morava:

Souhlasím, proto volím Národní stranu. STOP podporování verbeže jakékoliv barvy...i když většinou černé;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

9. 5. 2008 19:51
správně jste srovna dvě etnika

která přišla do Evropy zhruba ve stejnou dobu. oběma bylo zakázáno živit se tak, jak se živili Evropané, a žít společně s Evropany. obě byla pronásledována a vražděna. a teď mi vysvětlete, jak je možné, že jedno z nich zvolilo jako obživu zločin a druhé se dokázalo uživit v rámci zákona? jak je možné, že jedno je všude v Evropě povětšinou pologramotné, kdežto druhé dalo světu největší počet laureátů Nobelovy ceny na osobu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe