Angela nám to vysvětlí.

Achtung! Vy Češi, vy zlobíte. Vaše politická garnitura nám v Háchově tradici vyhoví. Kdyby ne, tak vám náš váš vlastenecký průmysl přesuneme jinam a pak teprve přilezete ke křížku.(pardon, k půlměsíci).    

Mám svoje instrukce a nevím kam dřív skočit. Co se týče imigrantů jedu  jako lokomotiva podle jízdního řádu pana Bidena a české břevno z trati odsuneme. (Mimo záznam vám pane Sonabendchene řeknu, že se mi to trochu vymklo, a jestli vás mám udržet ve funkci tak mi musíte trochu helfnout)  

Přestaňte se už konečně bát toho vašeho obyvatelstva, zmateného léty okupací. Těch pár voličů, kteří vám dávají hlas, jsou buď bývalí voliči komunistů anebo ti, kteří se bojí o svůj majeteček a funkce. Máme zjištěno, že jejich počet je stabilní.

Stačí pár skandálků, ale přece si nebudeme vyhrožovat.  Kdo by si to byl pomyslel, jak lehko se dá zašlapat tak velká strana, že? ANO čeká v záloze, u něho bude domluva snazší, ale ČSSD, to furt vypadá líp.

Klidně si předstírejte vysokou morálku před obyvateli, malí podnikatelé v cestovním ruchu rádi kyvnou na ekonomicky výhodný kšeft z ubytování, když se to vhodně navlékne. Už s tím máme nějaké zkušenosti. Naši i vaši milí imigranti dostanou svých 350 Euro, u nás to není problém, protože je to pakatel, ale vy je musíte rozložit do různých plateb, stravenek a dávek, to vás nemusím učit.

Ja a ještě jsem vám měla přes toho fešáka Petra Pavla od Obamy vyřídit, že se k vám už vezou tomahavky z Turecka, to je tajná informace, protože se Putinovi nelíbilo, že by byly v Rumunsku. Nějak se to domákl a prozradil místní páté koloně a oni nám začali demonstrovat.   

Tak a teď jdeme na ten oběd a po kávě zas jedu domů. Nějaké alternativy mi tam vypalují ubytovny.

Autor: Daniel Řehák | sobota 20.8.2016 9:34 | karma článku: 38,00 | přečteno: 1694x
  • Další články autora

Daniel Řehák

Spor o žlutou hvězdu

13.9.2021 v 14:27 | Karma: 11,10

Daniel Řehák

EU za každou cenu

7.9.2018 v 11:30 | Karma: 32,18

Daniel Řehák

Osmašedesátý

21.8.2018 v 0:00 | Karma: 13,49

Daniel Řehák

Nevěřím.

14.4.2018 v 14:31 | Karma: 40,90