Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J86i34ř92í 20Š66í79r

7. 9. 2018 22:03

Brexit byl vyjádřením neochoty Britů podílet se na bezbřehém sdílení společného prostoru – především s obyvateli bývalých satelitů SSSR.

Zdroj: https://danielrehak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=678042

CO JE TOHLE za blbost?????? Do Anglie nejdou lidé z bývalých sovětských satelitů, ale migranti z jiných států vysávat systém.... Bohužel je to pravda a nikdo s tím nic neudělá... A svádět vše na neomarxismus je také jen schovávání se do ulity. Pane, doporučuji si přečíst statistiky a začít používat rozum včetně toho, že se někoho v Anglii zeptám.... A já se zeptal a mám tam dostatek lidí k tomu, abych svůj názor obhájil....

1 0
možnosti

A mate se hur nez v tom roce 2003?

2 0
možnosti

J53a56n 19R35á56ž

7. 9. 2018 15:30

Máme se lépe, ale otázkou je, jaký na to, že se máme lépe má vliv EU po Lisabonské smlouvě, kdy jsme ztratili státní suverenitu.

Pro nechápavé: Zásadním prvkem suverenity státu je výhradní pravomoc vlastního zákonodárného orgánu rozhodovat o zákonech a jiných obecně závazných předpisech platných pro území státu a jeho občany, což jsme Lisabonskou smlouvou ztratili..

2 1
možnosti

J13i31r17i 83B31o18r

7. 9. 2018 13:59

Představ prosperujícího samostatného Česka(bez EU a vazalství s USA) po vedením vlastníc moudrých politiků, ekonomických odborníků a odborářů, je směšná.:-)

6 3
možnosti

J39i62r59i 98B15o51r

7. 9. 2018 14:27

oprava: pod,vlastních.

0 0
možnosti

Neraději mám ty spokojené. Někteří realitu domova znají z občasných návštěv. Odvozují prosperitu od své osobní životní úrovně, její kvalitu porovnávají s tou socialistickou a cítí se pod naší statečnou armádou řízenou na dálku tak bezpečně. :)

O neochráněných dětech cizích manželů si nechte vyprávět jejich matkami a tlak na adopci ne vlastních dětí homosexuálními páry bude následovat poté, co dobudou práva přisvojovat si děti vlastní (s čímž nemám problém). Až budou nastaveny pravidla, která razí sice neunijní, ale evropský , norský Barnevernet a přijde za vámi soudružka Zubatá, pak už se ptát nebudete. Až přijde cyklická krize, budeme koukat, jak nám ta nízká nezaměstnanost stoupne. A svobodu, ano tu máme, důkazem je, že si tady můžu uveřejnit tenhle článek. Kam si mně za to zapíší, kdo na mně kouká vlastní kamerou a kolik podobných, posléze registrovaných, kámošů sdílí můj výlev už pod kontrolou nemám.

3 1
možnosti
Foto

Kvalitou života jsme již skoro před celou "starou" jižní Evropou. Nikdy jsme se neměli tak dobře I čistě jen materiálně. Nikdy jsme nebyli tak v bezpečí před sousedy. Český pas patří k první desítce nejsilnějších pasů na světě. Do EU se hrnou další státy jihovýchodní Evropy. Ale jinak je ta EU fakt hnusná a Američani to tu celé ovládají.

6 3
možnosti

Ztráta duchovních a lidských hodnot je ale nenávratně víte kde, že?

Pokora,úcta a rodina jsou dnes jen fráze.

2 0
možnosti

J54a24n 44B78u78r43d55a

7. 9. 2018 12:23

Čím EU relativizuje rodinu a omezuje rodičovská práva?

4 0
možnosti

Nejnižší nezaměstnanost a nejvyšší životní úroveň v českých dějinách plus svoboda - tomu říkám iluze prosperity:-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe