Diskuse

Nevěřím.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud by v soudnictví posuzovali důkazy podobně jako USA, a její vazalové, tak by to vypadalo jako za komunistů v 50 letech.

Pokud ještě někdo věří o mírumilovném konání USA, i když od II světové války provedli přes 200 intervencí, politických a vojenských a nyní již bez 100% důkazu 2 útok na Sýrii, tak má mozek dle jejich představ správně zpracován.:-(

2 5
možnosti
Foto

Já USA věřím naprosto a jsem rád, že opět vykonávají to, co dělali v minulosti.

6 6
možnosti

Minusovat můžete jak chcete - na podstatě "NEVĚŘÍM", se nic nemění. (Nejde o náboženství). Podobně, nesmyslný pojem je nezávislý člověk ! Ten, je zase závislý - na své nezávislosti ! Těch obsahově, prázných pojmů - Je více a rády se tak používají. :-) Např. - Sociálně pravedlivé - a hlavně - Zadarmo ! = Doložte si tam, co chcete ... Tedy nevěřte tomu, že by jste něčemu věřit mohl a buďte na tom zcela závisle nezávislý ! Vybojujte tak i mezinárodně, to sociálně pravedlivé a nastolte to dobro, zadarmo . Přesně to dělá V. Putin v Rusku ! ... :-)

3 1
možnosti

Vypadlo mi - " A v Sýrii " ! .. :-)

1 0
možnosti

Pan autor napsal, ze Rusko bylo jako jediny stat ze Spolecnosti narodu vylouceno, nenapsal vsak proc. Neverim, ze by to nevedel. Tedy Rusko bylo vylouceno pote co se dopustilo sveho druheho prepadeni, po zarijovem prepadeni Polska napadlo v listopadu Finsko pod zaminkou potreby obrany Leningradu. To Rusum nestacilo zabralo -uloupilo i finske pobrezi v Arktiku. Uloupena uzemi Finsku nikdy nevratilo a drzi je podnes. Vylouceni ze Spolecnosti Narodu Rusko nepoucilo, na jare 1940 prepadlo a padesat let okupovalo tri baltske republiky, pozdeji napadlo v r. 1940 taky Rumunsko. Po valce si "pripojilo" i cast ceskoslovenskeho uzemi, Podkarpatskou Rus. Vlastne prepadlo, oloupilo a okupovalo vsecky sve evropske sousdy.

10 2
možnosti

Byla to ilustrace bezzubosti mezinárodních organizací. Vylučování bylo světu málo platné. Agresivita totalitního SSSR je dobře zdokumentovaná a vyplývala s prosazované komunistické ideologie. dodnes jsou podobné záměry podsouvány Ruské federaci, která je v podstatně jiné situaci, i když její imperiální sny v hlavách některých politiků a generálů nezanikly.

0 0
možnosti

Jste v mnohém typický, český člověk - Nevěřím ! Já sděluji, i nevěřící je věřící - věří tomu, že ničemu nevěří. To znamená, že věříte. Jistě , ale pak čemu ? ... :-)

2 5
možnosti

Čemu nevěřím jsem napsal. Jedná se o země, které od určité velikosti prosazují své zájmy způsoby, které si ty menší nemohou dovolit. To neznamená, že nevěřím ničemu.

0 0
možnosti

J95i66ř43í 72A76l66e80x77a

14. 4. 2018 17:40

Blahopřeji Vám, že nikomu na světě nevěříte. To musí být krásný život! Vlastně, možná věříte rusákům...(?). Tak to musíte mít ráj na Zemi ! ;-DRvRvRv

12 3
možnosti

Nepodsouvejte. Věřit můžete jen sám sobě. U ostatních můžete jen doufat. A o tom příspěvek není.

0 0
možnosti

Pravdivě napsáno.

Karma.

R^

8 7
možnosti

A je chucpe potvrzovat to co tvrdíte v blogu odkazem na svoje předchozí blogy. Takový přeborník už zde byl. Viktor Vereš

7 1
možnosti

Dovolím si upozornit na jednu skutečnost. Británie neměla s ČSR žádnou spojeneckou smlouvu

11 1
možnosti

Skutečnost - Československo-sovětská smlouva z roku 1935 byla jedinou mezinárodní smlouvou vymezující vzájemnou vojenskou pomoc v případě útoku Německa. Sovětský svaz byl sice smluvně zavázán bránit Československo, ale jen pokud se do konfliktu zapojí Francie ... :-)

3 0
možnosti

Válka je vždy politická záležitost, v níž se nehraje o pravdu, ale o zdroje, o ego mocných, o náboženskou víru a o některé další, ne už tolik podstatné věci. V takové válce je pak pravda popelkou.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS