Proč s nimi zaváží Evropu a ještě jim připravuje zázemí?

1. 02. 2018 18:18:24
Proberme si, co o něm víme. Narodil se v roce 1930 jako Schwartz György v maďarské židovské rodině (později Soros) a dobu války prožil inkognito v křesťanské rodině v Budapešti.

Přihlížel tomu, jak jsou jeho příbuzní i ostatní židé okrádáni, stěhováni a likvidováni maďarskými fašisty a německými nacisty. Přežil a z Maďarska odešel už v roce 1946 do Anglie. kde studoval ekonomii a filosofii na London School of Economics. Významně ho ovlivnil K. R. Popper a jeho myšlenka "otevřené společnosti". V roce 1956 odešel do USA, aby - jak sám říká - vydělal dost peněz na Wall Streetu a mohl žít jako spisovatel a filosof.

Nechá si říkat filantrop, a přestože si je vědom sociálního dopadu finančních manipulací s národními měnami, za které byl i odsouzen ve Francii, zbohatl na měnových manipulacích. Do USA jeho firma nesmí, protože nechce podléhat regulacím na trhu investic. Podle The Executive Intelligence Review, je Soros veřejnou tváří Rothschildových bankéřů. Sám Soros o sobě prohlásil: „Pokud někdy existoval muž, který by mohl být vzorem žido-plutokratického bolševického sionistického světového spiklence, jsem to já. (Wikipedia)

Představte si, co by formovalo jednoho každého z nás v pubertálním věku, když si utváříme světonázor, být to, co on a svědkem toho, co on. Vyhodnotil pro sebe jako největšího nepřítele národní stát. V něm se přičiněním Hitlera a jiných, nedařilo splynout se společností ani těm židům, kteří přijali vnější znaky, způsob života i řeč domovské národnosti.

Po nemravném tunelování národních měn a zbohatnutí, začal realizovat svou politiku investicemi do spřízněných aktivistů, kteří mají jiná východiska, ale podobný cíl: Rozložení společnosti a rozbití evropských národních států. Snadno zaplatil všelijaké anarchisty, levicové radikály, humanisty a buřiče, jimž není po chuti stabilní prostředí. Nejhorším dopadem jeho konání je výuka a usměrňování mladých aktivistů a jejich další působení na mládež v rozporu s potřebami dnešních států.

První masivní vlna migrantů z Blízkého východu a Afriky byla podle očitých svědků vybavena profesionálně provedenými příručkami s pokyny, schématy putování a pokyny, čemu se vyhnout, jak odpovídat a postupovat, aby nebyli vyhoštěni. Byli jsme svědky podivné změny v chování hlavních evropských představitelů, kteří se ještě v roce 2014 pokoušeli pojmenovat neúspěch multikulturní politiky. Najednou obrátili a tvrdošíjně setrvávají na stanoviscích, které byly příčinou brexitu a vedou k rozkolu mezi zeměmi tvrdého jádra a pomaloběžných satelitů ve střední, východní Evropě a na Balkáně.

Někdo jim asi vysvětlil libý záměr pod pohrůžkou ekonomického propadu a následného chaosu konkrétní země, takže se povětšinou liberálně demokratičtí lídři rádi podvolili pod příslibem příslušnosti k současné a budoucí elitě. Kdo na ně tlačil a ústy koho dostali upozornění, je z výše uvedených skutečností zřejmé.

V Evropě průběžně probíhá zvýšení procenta kulturně i politicky nepřizpůsobivého obyvatelstva, vybaveného militantním antisionismem. Zdánlivě to postrádá smysl, proto shrnuji, které procesy očekávají ti, o kterých se nesmí ani mluvit.

  • Otupení evropského práva nenápadnou tolerancí k některým aspektům islámského práva.
  • Postupný exodus obyvatel židovského původu z Francie, Švédska a částečně i Německa.
  • Doufání ve vznik evropského „melting pot“ mezi rasami a rozpouštění národních a kulturních etnik.
  • Rozvrácení sociálního základu státu posilováním různých menšin na úkor klasické rodiny.
  • Oslabení národního státu, nadřazením unijních právních norem, s cílem zrušit hranice jako kulturní, ekonomický a bezpečnostní předěl.
  • Postupné odzbrojování armád, policejních sborů a obyvatel nejen fyzickými zbraněmi,
  • Relativizace právních norem a pozitivní diskriminace různých etnik.

Konspirační teorie, nesmysl, říkáte si? Koho reprezentují, kdo za nimi stojí, co chtějí a co z toho budou mít?

Ze socialistické zkušenosti už víme, že hybatelům v sociálním inženýrství je osud lidí lhostejný, a peníze hrají jen roli prostředníka k moci. Globální ekonomika, zvyšující se závislost na virtuální měně, manipulace s ní. To nás čeká. Můžeme to jen trochu brzdit. Oni mají na své straně nejstrašnější zbraň. Tou je naše podřízení monetárnímu modelu řízení, udržovaného kombinací strachu a chamtivosti lidí, protože, nestaneme-li se jeho poslušnými vojáky, můžeme skončit chudí nebo mrtví. To je oč tu běží. Jestli si budeme spravovat své věci sami a svobodně, nebo se dobrovolně vydáme do rukou manipulantů, kteří nechtějí svět zachovat, ale vlastnit.

https://youtu.be/UfobXBDCfPI

Autor: Daniel Řehák | čtvrtek 1.2.2018 18:18 | karma článku: 39.78 | přečteno: 1823x

Další články blogera

Daniel Řehák

Spor o žlutou hvězdu

Rouška je symbolem doby. Všichni už alespoň jednou slyšeli názor, že dlouhodobě nošená rouška nebo respirátor je zdraví nebezpečná

13.9.2021 v 14:27 | Karma článku: 10.11 | Přečteno: 360 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 25.34 | Přečteno: 353 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 23.52 | Přečteno: 956 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 15.68 | Přečteno: 425 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 15.00 | Přečteno: 254 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.96 | Přečteno: 676 | Diskuse
Počet článků 274 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1387

Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...