Daniel Řehák

Trump a Rusko

16. 08. 2016 12:45:48
Jestli Donalda Trumpa váleční štváči nezastřelí a nechají ho vyhrát volby, je možné, že celé napětí mezi USA a Ruskem, vyplývající z rétoriky současné administrativy USA, se vytratí, jako pára nad hrncem.

Donald je totiž obchodník. Bude s Ruskem kšeftovat. Ví, jak je důležité při obchodních jednáních nejprve ukazovat svaly, pak přijmout kompromis a nakonec zajistit dohodu, která na čas uspokojí obě strany.

První co udělá, bude kšeft o Ukrajině ve stylu: Já Kosovo - Ty Krym. Prodá Rusku Krym za Doněcko–Luhanské nárazníkové pásmo a možná se dočká i uznání Kosova z ruské strany. Utlumí projevy ukrajinských fašistů. Vypucuje obraz Ukrajiny jako demokratické nápadnice pro Západ.

Když bude šikovný, tak s tím sfoukne i obskurní Podněstří, jehož existence blokuje přijetí Moldávie do náruče NATO a potažmo EU a bude mít hned dva body k dobru.

Pokud se mu takto povede politicky ukotvit Ukrajinu, mohl by se pustit do Gruzínského problému. Gruzínci budou muset oplakat dávno ztracenou Abcházii, Trump to posvětí Rusku za politické přidružení Jižní Osetie do Gruzie. Donutí Gruzínce přemalovat starou mapu, kterou všude prezentují a uznat status quo.

Z Turecka vycouvá a odstěhuje si těch pár desítek atomových hlavic, aby z Turecka nevytvořil další jadernou velmoc. NATO jako nástroj amerických globalistu finančně přiškrtí a evropským členům nezbude, než zainvestovat do vlastní obrany.

Potom si s Putinem dají pusu, zruší embargo a začnou obchodovat. Donald se bude věnovat své zemi a možná ještě Latinské Americe. Vladimír upevní pozici diktátora a bude dále manipulovat s Bajdžány a Istány na svém zadním dvorku.

Že to bude znamenat potvrzení odchodu USA z pozice světového četníka, bude vadit hlavně „vrahům z Wall streetu“ a jejich loutkám. Měli to tak pěkně nalajnované a spěch hlavně v Evropě tomu jejich NWO moc nesvědčí. Ale oni si na nás zase něco vymyslí. Když jim nevyjde 3. světová, tak aspoň občanská válka. Nejdřív v Evropě a potom i v USA.

Autor: Daniel Řehák | karma: 28.61 | přečteno: 994 ×
Poslední články autora